WENDY HOEVEN

architect - bestuurder

who@inclure.be

0486 54 86 41

 

Inclusief ontwerpen sprak me reeds aan tijdens mijn opleiding, waardoor ik ook koos voor de Master in Universal Design. Na mijn opleiding deed ik ervaring op in de architectuur van woningen, openbare gebouwen, kantoren en appartementsbouw. 

In 2013 kwam het ontwerpen en bouwen voor mensen met een beperking heel dichtbij toen ik na een ongeluk zelf minder mobiel werd. De vraag naar architecten met kennis over inclusief ontwerpen, aangepaste woningbouw en levenloopbestendig bouwen bleek groot. Zo zag in januari 2016 Inclure Architecten het levenslicht.

Met Inclure Architecten wil ik inclusieve architectuur aanbieden waarin iedereen zich welkom en comfortabel voelt zonder in te boeten aan architecturale kwaliteiten.

 

ANNEMIE POORTMANS

ir. architect - bestuurder

apo@inclure.be

0474 84 81 41

 

Sinds  2013 ben ik werkzaam als zelfstandig architect. Ik bouw graag mee aan een inclusieve wereld, waarin architectuur en comfort hand in hand gaan. De interesse in 'inclusief ontwerpen' werd reeds gewekt tijdens mijn architectuuropleiding, waar ik enkele keuzevakken binnen het thema volgde en mijn masterthesis  ontwikkelde binnen het kader van 'inclusive design'.  

 

 Architectuur draait voor mij voor mij om meer dan de grote gebaren, maar bevat eveneens de subtiele, welgekozen en verfijnde ingrepen die zorgen voor een wereld van verschil in de ruimtelijke beleving van de omgeving. 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© inclure architecten BV 2020

Toezichthoudende autoriteit van Inclure Architecten: Orde van Architecten - Vlaamse Raad Vlaams-Brabant
Gedragscode: Reglement van 16 december 1983 van beroepsplichten