VEHO verbouwing

Lovenjoel

Verbouwing en uitbreiding van oude slagerswoning naar architectenkantoor en woning aangepast voor rolstoelgebruikers. Zowel het kantoor als de woning als de omgeving zijn universeel toegankelijk. De woning is voorzien van een huislift, een geautomatiseerde toegangsdeur en volledig geïntegreerd domoticasysteem. Het pand is geïsoleerd volgens de hedendaagse normen en wordt verwarmd met een geothermische warmtepomp en is voorzien van zonnepanelen.  De vloeren zijn naadloos afgewerkt in 1 materiaal en alle deuren en schuiframen zijn drempelloos uitgevoerd. 

Fotografie Inclure Architecten

1/1
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© inclure architecten BV 2021

Toezichthoudende autoriteit van Inclure Architecten BV: Orde van Architecten - Vlaamse Raad Vlaams-Brabant
Gedragscode: Reglement van 16 december 1983 van beroepsplichten