GEVA Verbouwing

Hasselt

voorontwerpfase

Verbouwing van een herenhuis tot een tweegezinswoning volgens het principe zorgwonen met een huisartsenpraktijk. De karakteristieke voorgevel wordt volledig gerenoveerd volgens de huidige normen met respect voor de erfgoedwaarde van het pand. De bestaande achterbouw wordt afgebroken en vervangen door een moderne uitbouw met open leefkeuken en dokterskabinet. Achteraan de woning zal een inwonende assistent zijn toegang nar de studio onder het hellende dak kunnen terugvinden.

3D-beelden Inclure Architecten

Terras

Leefruimte_2

Keuken_2

Badkamer_2

Badkamer_1B

20181121-GEVA 2018-11-21 13024700000

Praktijk_2

  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© Inclure 2019

Toezichthoudende autoriteit van Inclure Architecten: 
Orde van Architecten - Vlaamse Raad Vlaams-Brabant
Gedragscode:
Reglement van 16 december 1983 van beroepsplichten