STAS Verbouwing

Huldenberg

Volledige renovatie van een ééngezinswoning. De gelijkvloerse verdieping wordt volledig opengetrokken naar de tuin toe. De indeling van de ruimten intern wordt volledig herzien. Op de verdieping wordt een extra slaapkamer voorzien en een nieuwe badkamer in een uitkragend volume.

DSC_0138
press to zoom
DSC_0069
press to zoom
DSC_4955
press to zoom
DSC_0161
press to zoom
DSC_4942
press to zoom
DSC_0074
press to zoom
DSC_0080
press to zoom
DSC_0024
press to zoom
DSC_0038
press to zoom
DSC_0018
press to zoom
DSC_0033
press to zoom
DSC_0053
press to zoom
DSC_0043 copy
press to zoom
DSC_0055
press to zoom
DSC_0087 copy
press to zoom
DSC_0083
press to zoom
DSC_0120
press to zoom
DSC_0103
press to zoom
DSC_0106
press to zoom
DSC_0089
press to zoom
DSC_5003
press to zoom
file7
press to zoom
1/1